HISTORIEN BAG VORES VIRKSOMHED

SAVSMULD I GENERNE


Vi er to brødre, Nikolai og Kasper Pedersen, der stiftede Skelmose Tømrer & Snedker ApS den 1. september 2022. Værkstedet ligger på Skelmosevej i Gudme, i vores fars gamle værksted. Han havde planlagt at bruge sin pensionstilværelse her, men nåede desværre ikke at realisere det. Derfor fører vi hans arv videre.

Vi har begge valgt at følge i vores fars fodspor, da han blev udlært tømrer i 1977. Vores nyopstartede virksomhed er stiftet i hans ånd, da han elskede faget - ligesom vi gør.

Vores mission er at skabe en sund og fornuftig virksomhed, der kan holde til i vores fars gamle værksted, hvor vi sætter en ære i at bruge de maskiner, han aldrig nåede at bruge. Vores far var en vellidt mand i lokalsamfundet, og det ønsker vi også at støtte op om.

Vi har som mål at levere tømrer- og snedkerarbejde i topkvalitet og prioriterer kundekontakten meget højt. Vi garanterer at levere vores opgaver til aftalt tid.


Vi håber, at I vil støtte vores virksomhed, som er fyldt med faglig stolthed og familiearv.


Nikolai Lersey Pedersen & Kasper Lønberg Pedersen

Skelmose-tømrer.dk

Vi prioriterer integritet og er ærlige i vores kommunikation med kunderne, så du altid ved, hvad du kan forvente af os.

MØD VORES TEAM

NIKOLAI LERSEY PEDERSEN

DIREKTØR, UDLÆRT TØMRER I 2022


JEG BOR  PÅ EN GÅRD I GUDME MED MIN KÆRESTE OG TO BØRN, JEG HAR FLERE ÅRS ERFARING I BYGGEBRANCHEN. JEG ER UDLÆRT I TØJBUTIK OG HAR ET GODT FLAIR FOR KUNDEKONTAKT OG VÆGTER DEN GODE KOMMUNIKATION HØJT. 

KASPER LØNBERG PEDERSEN

DIREKTØR, ULÆRT TØMRER I 2005


JEG BOR I GUDBJERG MED MIN KONE OG SØN. JEG HAR MANGE ÅRS ERHVERVSERFARING SOM UDDANNET TØMRER, JEG GÅR MEGET OP I MIT HÅNDVÆRK OG SÆTTER EN ÆRE I AT SNEDKERE PÅ DEN GODE GAMLE MÅDE. 


TOBIAS SØGÅRD HOLM

LÆRLING


JEG BOR I SVENDBORG SAMMEN MED MIN FAMILIE, JEG VIL GERNE VÆRE TØMRER FORDI JEG GODT KAN LIDE AT BRUGE HÆNDERNE. JEG ER BLEVET INSPIRERET IGENNEM MIN OPVÆKST OG FINDER FAGET SPÆNDENDE.  


KASPER

PRAKTIKANT, ELEV PÅ GUDME SKOLE


JEG BOR I GUDBJERG OG GÅR I 9. KLASSE. JEG KAN GODT LIDE AT KOMME UD OG BRUGE MINE HÆNDER OG VÆRE AKTIV. JEG VIL GERNE UDDANNE MIG SOM TØMRER.

MALTE 

PRAKTIKANT, ELEV PÅ GUDME SKOLE


JEG BOR I GUDME, GÅR I 9. KLASSE. JEG FINDER TØMRER FAGET INTERESSANT, JEG VIL GERNE VÆRE UDANNE MIG SOM TØMRER


VORES TEAM HJÆLPER DIG MED AT OPFYLDE DINE DRØMME