VORES SPECIALER OMFATTER

ENTREPRISE/RENOVERING


Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt? Hos Skelmose Tømrer og Snedker har vi ekspertise og erfaring med både store og små renoveringsprojekter. Vi tilbyder altid den bedste rådgivning, så resultatet bliver skræddersyet efter dine behov, og vi sikrer, at projektet forløber som planlagt fra start til slut.
 


 • Vi står for alle aspekter af byggeprojektet, herunder projektplanlægning, tidsplanlægning, økonomistyring og kvalitetssikring.


 • Vi koordinerer også alle de involverede parter i projektet, herunder andre håndværkere og leverandører.


 • Vi har et tæt samarbejde med pålidelige samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for deres kvalitet.


 • Vi garanterer også, at projektet vil blive afsluttet til tiden og af den højeste kvalitet.

DØRE/VINDUER


Når det kommer til udskiftning af døre og vinduer, så handler det om kvalitet, design og miljø. Hos Skelmose Tømrer og Snedker sørger vi for at give dig professionel og korrekt rådgivning i forbindelse med udskiftning af dine døre og vinduer. Vi lægger stor vægt på husets æstetik og ser det som en helhed, således at det får den bedste fremtoning.

Vi har et tæt samarbejde med Bøllemosen Døre & Vinduer, som er vores foretrukne leverandør. Her får vi en kvalitet, der matcher vores egen, samt en produktpalette med unikke muligheder.

Vores ekspertise kombineret med dine ønsker kan skabe uanede muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at komme i gang eller videre i processen.

 • Når vi skal udskifte dine døre og vinduer, vil vi komme og måle op hos dig, så vi sikrer os, at de nye elementer passer perfekt til dit hus.


 • Vi tager en snak med dig om dine ønsker, stil og behov for at finde den bedste løsning til dig.


 • Vi monterer døre og vinduer fra kælder til kvist og klarer alt arbejdet fra start til slut.


 • Vi sørger altid for at have vores kunder med i hele processen, så du kan føle dig tryg og sikker på resultatet.

ENERGIOPTIMERING


I en tid med stigende energipriser er energirenovering af din bolig en af de vigtigste initiativer. Udover at kunne spare penge på varmeregningen, kan energirenovering også føre til en forbedring af din bolig.

Din boligs energimærke er en god pejlemærke for, hvor og om det kan betale sig at energirenovere. Hvis energimærket er dårligere end C, vil det være en god idé at se på mulighederne.

Hvis du ønsker rådgivning om, hvor du kan spare og forbedre din bolig, står Skelmose Tømrer og Snedker klar til at hjælpe. Ingen opgaver er for små, så kontakt os, hvis vi sammen skal kigge på dit projekt.

 • Vi tilbyder isolering af tag, frie gavle, etageadskillelser og brytninger under vinduer, samt udskiftning eller tætning af vinduer.


 • Energirenovering er en vigtig del af boligvedligeholdelse, og det handler også om at sikre boligen, der er forberedt til fremtidig brug og eventuelt salg.

TAG OG KVIST


Skal du have nyt tag, renoveret dit eksisterende tag eller have lavet et tagtjek, så kan Skelmoses Tømrer og Snedker hjælpe dig. Dit tag er en vigtig del af din boligs fremtoning, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning til netop din bolig. Der er mange fordele ved at prioritere et nyt tag, både i forhold til energiforbrug, vedligeholdelse og husets udseende. Det kan også være en fordel at få efterset dit tag med jævne mellemrum, så små problemer ikke udvikler sig til større.


Vores erfarne team kender til de nyeste energikrav og kommer gerne med løsninger til dit nye eller nuværende tag. • Hos Skelmose Tømrer og Snedker tilbyder vi en grundig gennemgang af dit tag og/eller kvist.


 • Vi kan hjælpe dig med alt fra nyt tag og tagrenovering til tageftersyn og vedligeholdelse.


 • Et nyt tag kan have mange fordele, herunder at det kan øge husets værdi og have en positiv effekt på din varmeregning.


 • Vi har mange års erfaring inden for tagarbejde og kan rådgive dig om de nyeste energikrav og løsninger til dit nye eller nuværende tag.

SPECIALOPGAVER


Hos Skelmose Tømrer og Snedker udfører vi både små og store tømrer- og snedkeropgaver med stor omhu og opmærksomhed på de unikke, klassiske detaljer. Vi værdsætter kvalitetsarbejde og håndværk, og står klar til at hjælpe dig med sparring eller assistere med projekter, hvor du mangler hjælp. Kontakt os gerne for mere information.


 • Specialopgaver såsom trapper, lister, hegn, radiatorskjulere og mere. Vi er åbne for enhver udfordring og kun fantasien sætter grænser. 


 • Vi udfører både opgaver for private og erhvervskunder, og vores fokus er altid på at levere håndværk af høj kvalitet med øje for unikke og klassiske detaljer.


 • Kontakt os, hvis du har brug for sparring eller hjælp til et projekt. Vi er klar til at hjælpe dig.

Hos Skelmoses Tømrer og Snedker lægger vi stor vægt på kommunikation med vores kunder, ansvarlighed i vores arbejde, og at udføre vores arbejde professionelt og ærligt.

Vi giver også garanti på vores arbejde og er stolte af at kunne stå inde for det, vi leverer.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk og sikre, at vores arbejde er sikkert og pålideligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores materialer og værktøj, og vi sørger altid for at overholde gældende sikkerhedsregler og -standarder.


VORES PROCES

01.


TILBUDSGIVNING


VI LAVER ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT KOMMENDE PROJEKT. 


02.


AFTALE


VI AFTALER HVAD OG HVORDAN ET EVENTUELT PROJEKT SKAL UDFØRES, SAMT TIDSHORISONT. 


03.


PROCESSEN 


DIT PROJEKT ER IGANG, OG VI SØRGER FOR AT HOLDE DIG I HÅNDEN IGENNEM HELE PROCESSEN. 
04.


AFSLUTNING


VED AFSLUTNING AFLEVERER VI FØRST PROJEKTET NÅR VI SELV ER TILFREDSE, VI RYDDER ALTID OP EFTER OS, OG SIKRE OS DIN TILFREDSHED. 


KONTAKT OS NU FOR AT FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ JERES PROJEKT